Előre jelzett gyakorló futamokon kell indulnia az új játékosoknak, ami után a liga versenybírósága dönti el, hogy a versenyző alkalmas-e a liga futamain való indulásra.
Ha a játékos néhány gyakorló futam után továbbra sem alkalmas a versenyeken való indulásra, akkor további gyakorló futamokon kell bizonyítania.

TANÁCSOK


Ez csak egy játék, aminek célja, hogy mindenki jól szórakozzon. Ne tedd tönkre más versenyét azzal, hogy balesetet okozol vagy vélt, illetve valós sérelmeket szóvá teszel a játékos társadnak!

Az érett viselkedés alapfeltétel! A társaidat vetélytársként kezeld és ne ellenségként!

Ehhez a sporthoz hozzátartoznak az ütközések és balesetek. Ne vedd a lelkedre, ha kiesel egy futamról, vagy ha összetört kocsival kell befejezned a versenyt!

Csak akkor gyere közénk, ha fel tudod dolgozni a vereséget is! A győzelem is fontos dolog, de nagyobb tiszteletet vívhatsz ki magadnak, ha emelt fővel tudod elviselni a kudarcot is!

Ebben a sportban a győzelem nem minden! Ha ügyesen gyűjtögeted a pontokat, akkor is lehetsz bajnok, ha egy futamot sem nyersz - ezt ne felejtsd el!

A legfontosabb a türelem és versenyzőtársaid iránti tisztelet!

Mindenkinek képesnek kell lennie stabilan végigmenni a pályákon, semmi értelme, ha gyors vagy, de 5 kör után össze-vissza csúszkálsz

A pályák ismerete nagyon fontos, tudd, hogy hol lehet előzni es hol nem!

A győzelem attól függ, hogy ki vezet az utolsó körben, teljesen mindegy ki vezet az elsőben!

Mivel ez egy internetes játék, így minden esetben számolnod kell a LAG-gal, ami könnyen balesetet is okozhat, ezért fokozott figyelemmel közlekedj a pályán.

Ha baleset történik, akkor se kezdj el háborogni, amennyiben szerinted vitatható az eset, akkor nyújts be óvást!

Két versenyző vitája nem tartozik másra csak a két érintettre és a versenybíróságra! Ezt vedd figyelembe, mielőtt szóba hozod a témát nyilvánosan!

Ne indíts a háttérben letöltéseket. Ezzel elkerülheted az akadozást az internetes kapcsolatodban és más versenyzését sem zavarod.